Helse

Ta ansvar for din helse!

Å tilegne seg kunnskap er den beste forsikringen for et sunt og lykkelig liv. Jeg har denne uken fordypet meg litt mer om hormoner og kvinnenes syklus. Har du tenkt over at kvinner har en syklus på ca 28 dager, og menn en syklus på 24 timer? Mange av oss, kanskje spesielt oss kvinner har ganske skakkjørte hormoner. Og det kan eksempelvis resultere i stoffskifteproblematikk. Vi er kronisk stresset, vi spiser dårlig, gjerne halvfabrikert mat og smører oss inn med giftstoffer.

Be the change that you wish to see in your life!

Men vit det, at der er faktisk MYE vi kan gjøre selv for å gjennopprette balanse, og bli deg selv igjen. Du kan ha fokus på mat, egenpleie og eteriske oljer som er 3 veldig viktige punkter. MEN, det krever at du sier JA og gjør jobben. Det finnes ingen quick fix for å leve et godt, sunt og langt liv. Du skaper det med daglige rutiner – steg for steg – brikke for brikke! Små endringer over tid gjør en stor forskjell!!

Hva er dine gode rutiner? Har du noe som du MÅ gjøre for at du skal føle deg bra?

Astrid, Naprapat og veileder i eteriske oljer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *