Eteriske oljer

Webinar – Introkurs i eteriske oljer!

Hjertelig velkommen til introkurs i eteriske oljer, webinar via Zoom tirsdag 14. April og Onsdag 29. April.
Velg en dato, det blir samme innhold. Og jeg gleder meg masse til å treffe deg! <3

Vi kommer til å gå gjennom hva eteriske oljer er, hva du kan bruke dem til og hvordan disse kan støtte deg i dine utfordringer. Alt fra fordøyelse, søvn, energi, giftstoffer, indre uro og mere til. Eteriske oljer er ekstrakter fra planter og urter som kan påvirke oss både psykisk og fysisk – naturens eget apotek.

Dersom du melder deg på i god tid, får du et par oljeprøver av meg i posten, slik at du får lukte og kjenne effekten av et par oljer før du blir med på kurset. Kurset er gratis, men det er bindende påmelding – så jeg setter utrolig stor pris på at du deltar når du først melder deg på.
Dette er for deg som ikke har doTERRA-konto fra før.

Tusen takk for deling av arrangementet – det setter jeg veldig stor pris på!
Jeg ønsker med dette kurset og inspirere deg til å leve en mere naturlig livsstil, og jeg har gjort jobben min dersom du har lært deg 3 kule ting om eteriske oljer iløpet av kurset.

For påmelding sender du en mail til lykkelige.astrid@gmail.com, merk med introkurs og dato.

Astrid, Naprapat og veileder i eteriske oljer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *