Eteriske oljer

FANTASTISKE tilbud fra doTERRA i April!

Hver måned kommer doTERRA med nye tilbud til oss. Og av og til produkter som kun er i salg i en begrenset periode. Også nå i April. Nå har du muligheten til å sikre deg god te, en for immunboost og en for ro og hvile. Det er vel kanskje akkurat dette vi trenger i den tida vi er inne i nå? Tror du ikke?

I tillegg til det så har du nå muligheten til å få kjøpt et fantastisk blomsterkit. Her kan du mikse og matche som du selv vil, din helt egen purefume! Uten alle mulige ulumskheter som påvirker hormonbalansen og kroppen din negativt.

Min parfymefavoritt er Rose og Jasmin sammen – helt nydelig! Også er jeg suuuuperspent på å få teste Blå Lotus, som er en helt ny oljer i doTERRA`s sortiment. Små gleder i en ellers litt vanskelig tid! <3

Astrid, Naprapat og veileder i eteriske oljer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *