döTERRA

döTERRA ble grunnlagt i 2008, med en misjon om å lage rene, potente, eteriske oljer av høy kvalitet. Oljer som er enkle i bruk, og ennå enklere å dele med andre i hele verden. Flere 1000 mennesker, familier og lokalsamfunn har siden 2008 fått erfare den unike kraften i oljene, og økt sin livskvalitet ved å innføre döTERRA eteriske oljer i sin hverdag.

döTERRA har som mål å skape positive endringer for familier, lokalsamfunn og verden – en dråpe om gangen. Derfor har döTERRA lagt stor vekt på å nøye planlegge hvert trinn av den eteriske oljeproduksjonsprosessen. Med unikt fokus på alt fra planting av frø til levering av oljer, sikrer doTerra at alle tiltak er gjort for å gi deg oljer som er bærekraftig høstet, grundig testet og av høy kvalitet.

döTERRA er så mye mer enn «bare» oljene. Det handler om medmenneskelighet, kjærlighet og omsorg.

Bærekraftig produksjon

dōTERRA lager kvalitetsoljer ved å sikre at bare de beste frøene, jorda, utstyr og vekstforhold brukes i produksjonsprosessen. Dette gjøres via et globalt botanisk nettverk som omfatter produsenter fra over 40 land.

dōTERRA sikrer rene, potente og trygge eteriske oljer ved å samarbeide med lokale dyrkere/bønder som har en dyp forståelse av lokale planter, lokalt klima, værforhold, hvilke frø og jord som skal brukes, den beste tiden å plante på etc.

Vi vet at å ta snarveier når det gjelder dyrking, høsting eller destillasjonsprosess resulterer i eteriske oljer av lavere kvalitet. Derfor stoler dōTERRA på kunnskapen og kompetansen hos innfødte dyrkere/bønder istedenfor å lage oljene selv.

Nøye utvalg av plantekilder gjør at dōTERRA kan produsere rene og dyrebare eteriske oljer, samt at det skaper arbeidsplasser for lokale dyrkere som ellers kan oppleve urettferdig lønn eller dårlige arbeidsforhold. Når dyrkere samarbeider med dōTERRA, får de rettferdig lønn, forutsigbarhet og fremtidig økonomisk trygghet for seg og sin familie.

dōTERRA er et fantastisk selskap, og et at de aller beste å jobbe for i hele verden! Ingen andre kan måle seg med dōTERRA når det gjelder integritet, etikk, verdier og hvordan de bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Du kan lese mer om dōTERRA sine hjelpeprosjekter i en rekke land her.

I teamet vårt hjelper vi hverandre hver dag med å velge naturlige løsninger fri for giftstoffer. dōTERRA gir oss de produktene vi trenger for å ta vare på hele familien. Vi vet hvor viktig det er at kroppen fungerer som den skal, at vi har orden på fordøyelsen vår, at vi har god søvn, at vi håndterer stress og skaper overskudd. Hjemmene våre lukter himmelsk og vi lukter himmelsk!

Vi hjelper hverandre, utvikler lederskap, guider hverandre til økonomisk frihet, og tar vårt liv til nye høyder. Vi elsker å utvikle oss, vi er profesjonelle, vi er grundere og vi tror på at alle har rett å leve et liv i overflod.

Vi har valgt dōTERRA for å være med på å endre verden. Gjennom doTERRA har vi muligheten til å påvirke uendelig mange liv. Alt fra bønder og produsenter i over 46 land, over halvparten u-land, til brukerne av oljer og de som velger å skape en business med dōTERRA.