Eteriske oljer

Velkommen til en ny hverdag med eteriske oljer!

Men først! Hva er eteriske oljer og hvordan virker de?

– Eteriske oljer er naturlige, aromatiske komponenter som vi finner i planter, blomster, skallet på sitrusfrukter, i trær, i bark, i kvae osv. 

– Det er kjemiske stoffer som produseres for å beskytte seg mot virus, bakterier og skadedyr i naturen.  Og disse utgjør plantens immunforsvar.

– Det hele handler om oljenes kjemi og du kan benytte deg av dette og få naturlige verktøy inn i livet ditt, de er effektive og helt uten bivirkninger.

– Det handler altså om naturlige, kjemiske komponenter som påvirker og støtter oss på utrolig mange måter. 

– Bare en dråpe inneholder hundrevis av disse kjemiske komponentene, som jobber med kroppen helt ned på cellenivå, fordi de passerer inn gjennom celleveggen. 

– Og de er superpotente. Hvis du har gnidd et peppermynteblad mellom fingrene, eller kjent duften på hendene etter du har skrelt en appelsin, da har du allerede kjent på kraften av eteriske oljer.

Eteriske oljer er rett og slett destillerte planter på flaske. Oljene er 50-70 ganger mer kraftfull enn urter, 1 dråpe av doTERRA`s peppermynteolje tilsvarer cirka 28 kopper med peppermynte urte-te og en villappelsin på 15 ml er laget av hele 155 appelsiner.

Du kan bruke oljene på 3 ulike måter:

Aromatisk

Aromatisk bruk av eteriske oljer betyr å lukte og puste de inn. Her er en diffuser helt genialt. Aromatisk bruk av oljer støtter luftveiene, løfter humøret og renser inneluften. Også lukter det selvfølgelig utrolig godt. 

Luktesansen vår er direkte koblet til hjernen vår, og disse komponentene kommer seg gjennom blod/hjernebarriæren og påvirker hjernen vår positivt. 

Dette skjer hovedsakelig i amygdala – senteret for følelser. læring, sosial atferd og hukommelse. Så bare det å lukte på oljene kan løfte humøret, øke konsentrasjonen og forbedre blandt annet hukommelsen.

Topisk:

Topisk bruk av eteriske oljer betyr å smøre de på huden, på ulike pulspunkter som f. eks under føttene, på håndledd og i nakken.

Her bruker man en baseolje for å blande de ut.  

Huden vår har omtrent ikke filter, og trekker inn alt av stoffer den kommer i kontakt med. Det er ikke alltid så bra, fordi vi er omgitt av så mange giftstoffer i dag. Men når det kommer til oljer er det helt supert! 

Innvortes:

Innvortes bruk av eteriske oljer betyr å enten drikke de, ta de i kapsel eller ha de i mat. Her har kvalitet alt å si, da det kan være livsfarlig å innta urene oljer. Jeg går kun god for DoTERRA`s oljer. 

Huske at ikke alle eteriske oljer er like – hver olje har sin egen kjemiske oppbygging, sine egne fordeler og kroppen vår reagerer ulikt på forskjellige oljer. Og kanskje ennå viktigere; ikke alle oljer er produsert på samme måte. Innhøsting, produksjon og testing kan variere fra distributør til distributør. Dette betyr at noen oljer kan være rene og godt testet, mens andre kan inneholde fyllstoffer, konserveringsmidler, oljer produsert på dårlige råvarer eller urenheter som senker kvaliteten på oljen. Dette vil gjøre det utrygt å bruke oljene innvortes. Velg alltid en seriøs produsent! Alt du lærer her på denne nettsiden vil kun handle om doTerra sine eteriske oljer og – produkter. Dette kan ikke overføres til andre leverandørers oljer.

Jobb med årsakene til dine plager!

Oljene spiller på lag med kroppen, og støtter kroppen i dens prosesser, de støtter cellene, balanserer hormonene, og støtter hjernen din. Sammen med deg ønsker jeg at vi ser på helheten, slik som kosthold, trening, tankemønster og bruk av naturen. Alt dette snakker vi om i våre videreutdanningskurs og i medlemsgruppa.

Du vil etterhvert kunne oppleve at søvnen blir bedre, energien kommer smygende tilbake, en urolig mage og fordøyelsesplagene blir det mindre og mindre av. Og dersom det skulle oppstå rusk i halsen har du nå ditt helt egne husapotek som kan bidra positivt, du vil også kunne få hjelp til å fremme konsentrasjonen & fokus. Og mye mye mer!

Hva vil det si å bli medlem i doTERRA?

Som medlem har du gratis tilgang til din dōTERRA konto i 12 måneder. Ingen kjøpeplikt. ingen bindingstid. Bare masse fordeler! Du får minimum 25% rabatt. Du bestiller online og får varene raskt levert i posten. Enkelt og genialt! dōTERRA er så mye mer enn oljer. Vi ønsker å heve kvaliteten på livet vårt. Det gjør vi blant annet med å leve en livsstil basert på rene produkter. Alt fra hårpleie, hudpleie, vaskemidler, kosttilskudd, tannkrem, SPA produkter og mye mer. Du trenger ikke bruke tid på å lese innholdsfortegnelser, for vi har gjort det enkelt for deg å velge trygge, naturlige produkter.

I tillegg får du tilgang til vår unike facebookgruppe og vårt 8-ukers videreutdanningsprogram. Dette foregår via webinar 1 gang i uken, så du kan være med og kose deg med en kopp te hjemme i din egen stue. mens du lærer. Etter 8 fullførte kurs vil du også motta diplom og premie fra oss!

HVORDAN BESTILLE OLJER?

 • MINST 25% RABATT
 • GRATIS KONTO i doTERRA
 • GRATIS MEDLEMSSKAP I KVIL ESSENTIALS
 • GRATIS ONLINE OPPLÆRING

Lurer du på noe, eller trenger hjelp med bestilling.
Send en mail til lykkelige.astrid@gmail.com


– 4 Ulike startkit –

Din pris: 2800kr*

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Inneholder: Frankinsence, Lemon, Peppermint, Lavendel, Wild Orange, Oregano, Rosemary, Zengest, On Guard, petal Diffuser, Veggie caps.

Family Essentials Kit – Det er her de aller fleste starter oljereisen sin, fordi den inneholder alt man trenger for å sette i gang. Den består av de 9 mest populære oljene, som dekker det meste av bruksområder, i tillegg til en diffuser og vegetabilske kaplser (for bruk av oljene innvortes).

Dette var også min start med oljene, og selv om jeg nå har mange flere oljer i dag, så utgjør disse en stor del av hverdagen min, og jeg sørger for å alltid ha de i hus. 


Din pris: 1490kr*

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Inneholder: Peppermint, Lemon, Lavendel, On Guard, ZenGest og Wild Orange.

Basic Essentials Kit – For deg som vil begynne med et litt mindre utvalg av oljer. Den inneholder 6 ulike oljer på 15ml, tilsvarer ca 250 dråper.

 • Frankinsence
  Støtter immunsystemet, roer ned nervessytemet og fornyer cellene.
  Les mer…
 • Lemon:
  Virker rensende, naturlig detox av kroppen og brukes i naturlig vaskemiddel. Les mer…
 • Wild Orange:
  Solskinnsoljen, gir masse glede og energi. En oppløftende olje full av antioksidanter. Les mer…
 • Oregano
  Proppfull av kraftfulle antioksidanter som støtter immunsystemet. Les mer…
 • Rosemary:
  Gir fokus og konsentrasjon. Kan virke oppkvikkende på systemet og dempe nervøsitet. Les mer…
 • Peppermint:
  Oppkvikkende/energisk kjølende, åpner luftveiene, muskulære spennninger. Les mer…
 • Lavendel:
  Beroligende for hud og sinn. Fremmer søvn. Les mer…
 • On Guard:
  Støtter immunsystemt og er suveren når du kjenner at du brygger på noe. Lukter nydelig og inneholder oljene Nellik, Kanel, Vill-Appelsin, Eucalyptus og Rosmarin. Les mer…
 • ZenGest:
  Støtter alle former for fordøyelsesbesvær (nesten litt magisk, fordi den fungerer utrolig raskt! (spør meg om en prøve). Les mer…
 • Veggie-kapsler:
  Tomme vegetabilske kapsler for å ta oljene innvortes som et tilskudd (jeg lærer deg hvordan du trygt kan gjøre dette). Les mer…
 • Petal-Diffuser:
  Et moderne duftlys. Det er en beholder som sprer vanndamp ut i rommet & påvirker deg og de rundt deg samtidig som den renser luften. Diffuseren avgir en kald damp og bevarer oljenes egenskaper. Les mer…

Din pris: 2600kr*

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Dette er kittet for deg som har lyst på mer enn bare oljer. En perfekt startpakke for deg som vi innføre en doTerra-livsstil. Dette er en enkel måte å komme i gang med nettopp dette!

Denne pakken inneholder 6 av de mest populære oljene i doTerra (5 ml flasker), tannkrem, muskelkrem, pre- og probiotika og antioksidanter for god cellehelse.

 • OnGuard Tannkrem: Rene tenner, frisk pust og sunt tannkjøtt. En god tannkrem helt uten såpe og fluor. Med blekende effekt. Les mer…
 • DDR Prime:
  Små kapsler som støtter en sunn cellefunksjon. Her får du massevis og godsaker til alle cellene dine. Les mer…
 • ZenGest:
  Fordøyelse. Les mer…
 • Lavender:
  Beroligende både for hud og sinn. God soveolje. Les mer…
 • Lemon:
  Rensende og gir fokus. Les mer…
 • On Guard:
  Stimulerer immunforsvaret og fin når man kjenner at man brygger på noe. Les mer…
 • Frankincense:
  Immunsystem og cellefornyelse. Les mer…
 • Balance:
  For fysisk og emosjonell balanse. Les mer…
 • PB Assist +:
  Pre- og Probiotika i spesialdesignet kapsel. Dette er gode, bredspektrede tarmbakterier og mat til disse. Kapselen sørger for at innholdet blir frigitt på korrekt sted i tarmen. Les mer…
 • DeepBlue Rub:
  Personlig favoritt for meg som naprapat. Dett er en fantastisk fin krem som muskulatur og ledd. Både for akutte belastninger og skader til mer kroniske tilstander. Les mer…

Din pris: 2170,-

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

Kunne du tenkt deg mer motivasjon? Mer glede i hverdagen? Har du noe eller noen du trenger å tilgi? Trenger du eller barna dine mer ro i kropp og sinn?

De emosjonelle oljene Motivate, Cheer, Passion, Peace, Forgive og Console gir deg et verktøy til å navigere i følelseslivet til deg og din familie.

 • doTERRA Motivate:
  hjelper deg med å rotfeste det positive, mens kynisme og tvil viker plass.
 • doTERRA Cheer:
  Kan bidra med å fjerne tunge emosjoner ved å gi et positivt påfyll ved å bruke friske og lett aroma som fremmer følelser som optimisme og glede. Om du føler deg litt ned er dette en perfekt olje å bruke i diffuser gjennom dagen.
 • doTERRA Forgive:
  En oppmuntrende følgesvenn som vil minne deg på legge ting bak deg og fortsette å gå fremover. Smøres på pulspunktene og over hjertet, for å kjenne deg jordet og at livet er meningsfyllt.
 • doTERRA Console:
  Dette er oljen som går under navnet en «flytende klem». Den består av blomster- og treoljer. Smøres over hjertet morgen og kveld for å få en påminnelse om at sorgprosesser tar tid, og den kan få deg over på positive tanker.
 • doTERRA Peace:
  Gir en flukt fra misnøye og bekymring. Så når du opplever følelsen av angst, så er peace en fantastisk fin følgesvenn i veska.
 • doTERRA passion:
  Har du mistet lidenskapen? Passion er en inspirerende blanding som vil hjelpe deg til å gjenopprette spenningen i livet. Med passion vil du finne motivasjonen til å prøve noe nytt og kunne oppdage fornyet glede i ting du har glemt.

Denne pakken inneholder også en Lumo diffuser, slik at du kan skape en god stemning i huset eller på kontoret. Det følger med en guide som viser deg hvilken olje som er best for ulike følelser, slik at du vet akkurat hva du trenger i ulike situasjoner.

Flaskene inneholder 5 ml olje og kan fortynnes og blandes med kokosolje når de skal smøres på kroppen.